Statisztikai konzultációs szolgáltatás

A tanácsadás előzetes bejelentkezés után történik a munkatársak szabad kapacitásának függvényében.
A bejelentkezés elektronikus úton, egy űrlap kitöltésével történik. Az űrlapon megadott információk alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk.

A konzultációkra online módon (zoom) kerül sor.

1. A tanácsadói munka a következő tevékenységekre terjed ki:

  • tanácsadás kísérletek és megfigyeléses vizsgálatok tervezéséhez,
  • pályázatok statisztikai módszertani részének elkészítése,
  • adatelemzés módszertanának kiválasztása;
  • tudományos dolgozatok statisztikai módszertani fejezetének elkészítése, lektorálása, a
    cikk bírálata folyamán az ahhoz kapcsolódó kérdések megválaszolása;
  • bizonyos esetekben statisztikai módszertani fejlesztések;
  • szükség esetén az adatelemzés elvégzése.

Javasoljuk, hogy a kutatás tervezésének időszakában is kérjenek konzultációt a megfelelő adatgyűjtés és előzetes adatfeldolgozás érdekében.

2. A konzultációs tevékenység általában NEM terjed ki az adatfeldolgozásra, az adattisztításra, adatgyűjtésre. Az adatokat a tanácsadást kérőnek kell a megfelelő formátumban átadnia a tanácsadónak. Amennyiben mégis igényli az adattisztítást, arról külön meg kell állapodni.

3. A feldolgozott adatok minőségéért, jogszerűségéért a felelősséget nem vállaljuk. Az  adatok feldolgozását a tanácsadást kérő által nyújtott kiegészítő információk alapján végzi a konzultáns. A nem valós, hibás információk és adatok alapján készített elemzésekből levont  következtetésekért felelősséget a tanácsadó nem vállal.

4. A megkapott adatokat biztonságosan tároljuk, harmadik személynek ki nem adjuk. A munka befejezése után pedig töröljük a számítógépekről, adathordozókról, hacsak a megrendelő kifejezetten nem kéri, hogy tároljuk tovább az adatait..

5. A tanácsadói munka során megkapott információkat, adatokat harmadik fél tudomására a tanácsadó csak a tanácsadást kérő engedélyével hozhatja, illetve adhatja át.

6. A tanácsadás díja 20 000 Ft + ÁFA/óra. A kísérlet, kutatástervezésre, adatelemzésre, adattisztításra a feladatok időigénye,  nehézsége függvényében árajánlatot adunk.

7. A munkatársak által elvégzett elemzések eredményének leírását megjelentetés esetén a megrendelő köteles a tanácsadóval lektoráltatni. A munkatársak nevét semmilyen  dolgozatban, prezentációban az illetékes munkatárs előzetes beleegyezése nélkül feltüntetni nem szabad.

8. Komolyabb tanácsadói munka, adatelemzés esetén a tanácsadót a tudományos dolgozat szerzői között szerepeltetni szükséges.